Gezien de huidige maatregelen in het kader van de Corona-crisis, werden binnen het Lokaal Overlegplatform nieuwe afspraken gemaakt rond de inschrijvingen voor het schooljaar 2020-2021.

Inschrijven voor het eerste jaar

De inschrijvingen voor het eerste jaar starten in alle Tiense scholen op maandag 27 april.

Inschrijven kan door het online inschrijvingsformulier in te vullen. Na het invullen van dit formulier ontvang je een automatische bevestiging van ontvangst. Vervolgens zal je een bericht krijgen waarin je inschrijving definitief wordt gerealiseerd.

Indien je moeilijkheden ondervindt om online in te schrijven, is het ook mogelijk dit via een papieren formulier te doen. Dit formulier kan je downloaden via onderstaande link, afprinten en opsturen, ofwel kan je een afgedrukt exemplaar ophalen op school. Hiervoor zal een speciale stand voorzien worden.

De infoavond ‘Naar het eerste jaar’ die was voorzien, wordt geannuleerd. In plaats hiervan kan je onderstaand infofilmpje bekijken.

Inschrijven voor de hogere jaren (2e tem 7e jaar)

De inschrijvingen voor de hogere jaren starten op 18 mei. Inschrijven kan door het online inschrijvingsformulier in te vullen.

Na het invullen van dit formulier ontvang je een automatische bevestiging van ontvangst. Vervolgens zal je een bericht krijgen waarin je inschrijving definitief wordt gerealiseerd.

Let op!: dit formulier is enkel bedoeld voor leerlingen die zich een eerste keer inschrijven in onze school. Leerlingen die nu al op onze school zitten zullen op het einde van het schooljaar een formulier ontvangen om hun herinschrijving te bevestigen.