Gezien de huidige maatregelen in het kader van de Corona-crisis, werden binnen het Lokaal Overlegplatform nieuwe afspraken gemaakt rond de inschrijvingen voor het schooljaar 2020-2021.

Inschrijven voor het eerste jaar

De inschrijvingen voor het eerste jaar starten in alle Tiense scholen op maandag 27 april.

Inschrijven kan door het Online inschrijvingsformulier (beschikbaar vanaf 27 april) in te vullen. Na het invullen van dit formulier ontvang je een automatische bevestiging van ontvangst. Vervolgens zal je een bericht krijgen waarin je inschrijving definitief wordt gerealiseerd.

Indien je moeilijkheden ondervindt om online in te schrijven, is het ook mogelijk dit via een papieren formulier te doen. Dit formulier kan je downloaden via onderstaande link (beschikbaar vanaf 27 april), afprinten en opsturen, ofwel kan je een afgedrukt exemplaar ophalen op school. Hiervoor zal een speciale stand voorzien worden.

De infoavond ‘Naar het eerste jaar’ die was voorzien, wordt geannuleerd. In plaats hiervan voorzien we een infofilmpje. Dit zal aan het begin van de Paasvakantie op deze pagina worden geplaatst.

Inschrijven voor de hogere jaren (2e tem 7e jaar)

De inschrijvingen voor de hogere jaren starten in alle Tiense scholen op maandag 20 april.

Inschrijven kan door het Online inschrijvingsformulier (beschikbaar vanaf 20 april) in te vullen. Na het invullen van dit formulier ontvang je een automatische bevestiging van ontvangst. Vervolgens zal je een bericht krijgen waarin wordt bevestigd of je inschrijving kan worden gerealiseerd, of dat je op een wachtlijst wordt geplaatst.