Inschrijven

Inschrijven voor het 1e middelbaar

Nieuwe leerlingen voor het 2de tot en met 7de jaar

Inschrijven schooljaar 2024-2025

Inschrijven voor het 1e middelbaar
Eerst digitaal aanmelden, dan pas inschrijven

Inschrijvingen voor het 1e jaar secundair verlopen via aanmelden.school.

De aanmeldperiode is afgelopen. Heb je je kind niet aangemeld en wens je nog in te schrijven op onze school? Dan kan je een afspraak maken via het nummer 016 81 98 01 voor de vrije inschrijvingen. Indien er vrije plaatsen zijn kan je onmiddellijk inschrijven. Voor een inschrijving in 1B kom je op de wachtlijst te staan.

Meer info vind je hier.

Nieuwe leerlingen voor het 2de tot en met 7de jaar

Wil je je kind inschrijven in onze school? Inschrijven van nieuwe leerlingen voor het 2de tot en met 7de jaar secundair kan vanaf 15 april 2024. Gelieve onderstaande stappenplan te doorlopen.

Stap 1

Vul het digitaal inschrijvingsformulier in. Dit kan vanaf 8 april.

Hierna ontvang je een automatische e-mail, waar je de door jouw ingevulde gegevens kan nakijken. Controleer ook je ongewenste e-mails. Mocht je hulp nodig hebben bij het invullen van dit formulier, dan ben je altijd welkom op onze school. Wij helpen je graag verder.

Stap 2

Je inschrijving is pas officieel nadat je op onze school het inschrijvingsformulier hebt ondertekend. Vanaf 15 april ben je hiervoor welkom op het secretariaat van de graad waarvoor je je kind inschrijft tijdens de schooluren. Vanaf dat moment komt je zoon of dochter op een wachtlijst te staan. Het is noodzakelijk om te werken met een wachtlijst zodat de maximumcapaciteit van de studierichtingen niet wordt overschreden.

De secretariaten zijn open tot en met 5 juli en vanaf 23 augustus 2024.

Stap 3

Ten vroegste tijdens de eerste week van juli ontvang je een bevestiging van je inschrijving. Hiervoor nemen wij contact met je op. Opgelet: een bevestiging van je inschrijving is pas mogelijk wanneer wij in het bezit zijn van de nodige attesten. Meer uitleg hierover krijg je bij het ondertekenen van het inschrijvingsformulier.