Inschrijven

Inschrijven voor het 1e middelbaar

Wil je je kind inschrijven voor het eerste middelbaar? Kom langs op het secretariaat.

Tijdens de zomervakantie is onze school open tot en met vrijdag 7 juli en vanaf donderdag 24 augustus van 8.30 tot 16.00 uur. Op woensdag zijn we er tot 12 uur.

Nieuwe leerlingen voor het 2de tot en met 7de jaar

Wil je je kind inschrijven in onze school? Inschrijven van nieuwe leerlingen voor het 2de tot en met 7de jaar secundair kan vanaf 16 mei 2023.

Gelieve onderstaande stappenplan te doorlopen.

Stap 1

Vul het digitaal inschrijvingsformulier in.

Stap 2

Je inschrijving is pas officieel nadat je op onze school het inschrijvingsformulier hebt ondertekendVanaf 16 mei ben je hiervoor welkom op het secretariaat van de graad waarvoor je je kind inschrijft tijdens de schooluren. Vanaf dat moment komt je zoon of dochter op een wachtlijst te staan. Het is noodzakelijk om te werken met een wachtlijst zodat de maximumcapaciteit van de studierichtingen niet wordt overschreden.  

Stap 3

Ten vroegste tijdens de eerste week van juli ontvang je een bevestiging van je inschrijving. Hiervoor nemen wij contact met je op. Opgelet: een bevestiging van je inschrijving is pas mogelijk wanneer wij in het bezit zijn van de nodige attesten. Meer uitleg hierover krijg je bij het ondertekenen van het inschrijvingsformulier. 

Inschrijven voor het lopende schooljaar?

Voor een inschrijving voor het lopende schooljaar kan je terecht op het secretariaat van de graad waarvoor je wilt inschrijven.

Eerste Graad

Waaibergstraat 5 – 3300 Tienen
Tel. 016 81 98 01
eerstegraad@viatienen.be

Tweede Graad

Waaibergstraat 43 – 3300 Tienen
Tel. 016 81 28 15
tweedegraad@viatienen.be

Derde Graad

Waaibergstraat 45 – 3300 Tienen
Tel. 016 81 14 09
derdegraad@viatienen.be